Bérlés menete

Bérlés menete:
1. Felveszi a kapcsolatot velünk e-mailen (info@sorpad.hu) vagy
telefonon (0620 368 33 32), a megadott számok elérhetőek hétköznapokon 9 és 16 óra között.

2. Az egyeztetésünk után elküldi e-mail címünkre (info@sorpad.hu) a kitöltött megrendelőlapot, amit 24 órán belül visszaigazolunk.
>>>Bérléshez megrendelőlap letöltése (cégeknek)<<<
>>>Bérléshez megrendelőlap letöltése (magánszemélyeknek)<<<

3. Jöhetnek Önök is az eszközökért, de igényelhetnek szállítást is.
Ha Önök jönnek raktárunkhoz (1091 Budapest, Üllői út 47-49.), akkor az nem jár semmilyen plusz költséggel a bérleti díjon és a kaución kívül. A raktárban hétköznap átvehetőek és visszahozhatóak az eszközök 9 és 16 óra között, de
csak előre egyeztetett időpontban.
Amikor átadjuk a padokat egy testreszabott bérleti szerződést és egy általános bérlési szerződést kötünk.

4. A bérlő köteles kauciót fizetni, ami:
2.000 .- Ft / sörpad garnitúra
2.000 .- Ft / bankett asztal
5.000 .- Ft / hőkandeláber
10.000 .- Ft / sátor
10.000 .- Ft /csocsóasztal.
Egyedi esetekben cégünk kiszabhat ettől eltérő kauciót is. A kaució összegét szerződésben rögzítjük. Az letétet azonnal visszaadjuk, amint átvettük az eszközöket ép és hiánytalan állapotban.

5. Mindig előre kell fizetni, vagyis, amikor átadjuk Önöknek az eszközöket. Amennyiben utalással kívánják rendezni az összeget, akkor tranzakcióról szóló banki igazolást be kell mutatni a bérlés megkezdésekor.

6. Amikor visszahozzák az eszközöket és eltérnek az eredetileg megbeszélt időponttól, illetve szállítás esetén is, ha a bérlő nem adja át az eszközöket a megbeszélt időpontra, késedelmi díjat számítunk fel.
Késedelmi díj: 2.000 .- Ft + áfa / óra

Minimális rendelési tétel 5.000 .- Ft + áfa, amennyiben a megrendelendő tétel nem éri el ezt az összeget (pl. 1-2 db szék bérlése 1 napra), akkor is 5.000 .- Ft + áfát kell megfizetnie a bérlőnek.