SÖRPAD GARNITÚRA BÉRLÉS

sörpad kölcsönzés - SP EVENT

CSAK   1.333 .- Ft / nap (legalább 3 napos sörpad bérlés)
2.000 .- Ft / 1 napos bérlésre

Fehér damaszt terítő + sörpad garnitúra bérlés: 3.500 .- Ft

Méretek
Asztal: Hossza 220 cm, szélessége 50 cm, magassága 75 cm
Padok: Hossza 220 cm, szélessége 25 cm, magassága 50 cm
Egy sörpad garnitúra hivatalosan 8 fős, tapasztalatink alapján 6 fő számára kényelmes étkezés szempontjából

Bérlés sörpad garnitúra esetén tartalma:
1 db asztal és a hozzá tartozó 2 db pad az ültetéshez

Sörpad bérlés rendezvényekre nem csak Budapesten! Szállításra, építésre és bontásra kérjen egyedi árat oldalunkon, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Sörpad szett garnitúrában bérelhető, de az asztal és a pad külön-külön is igényelhető rendezvényekre.

A sörpad garnitúra fesztiválok, családi események és céges rendezvények elengedhetetlen kelléke a költséghatékony szabadtéri leültetéshez. Tehát a sörpad kölcsönzés mindenkinek könnyen elérhető a sikeres rendezvényhez.

További bérelhető eszközök:
Érdemes még megnézni  sátor bérlés (sátrak bérlése rendezvényekre bővebben) és bútorok bérlése rendezvényekre és egyéb eszköz bérlés kínálatunkat is.
Bútor: Ha inkább beltéri bútor bérlés (pl. asztalok székek) érdekli, akkor nézzem meg a bérlehető eszközök között a szék bérlés, asztal bérlés és textíliák spandex huzatok bérlése lehetőségeket.

Sátor bérlés sörpad mellé nagyon javasolt, feldobja teljesen a rendezvényüket, ad egy elegánsabb megjelenést bérlése rendezvényekre. A sátrak a fehér színükkel persze esztétikusak, de nagyon praktikusak is. Nem kell attól félni, hogy a forró nyári napsütés és a szakadó eső tönkre fogja tenni az összejövetelt, mert az időjárás viszontagságai ellen mind védelmet nyújt, erősen javasolt sátrak bérlése rendezvényekre.

>>>Csomag ajánlatok sátor bérlés sörpadok mellé esküvőre, kerti partikra<<<

Termékek a sörpadok mellé a napernyő, mely elegáns megjelenésével és 3 méteres átmérőjével kellemessé tudja tenni a rendezvény hangulatát.

napernyo-sp-event

Napernyő díja 1 napra: 6.000.- Ft

A termékek, asztalok és padok karbantartására nagy figyelmet fordítunk, a bútorok évente több alkalommal is újra vannak csiszolva és lakkozva, hogy azok minél tovább megőrizzék minőségi állapotukat.

Kaució: minimum 2.000 .- Ft / garnitúra, amit azonnal visszakap, amint átvettük az eszközöket ép és hiánytalan állapotban.
Minimális rendelési tétel: 8.000.- Ft + áfa, tehát a bérlés sörpad garnitúra alkalmával, ha kevesebb, mint 3 db-ot bérelne, akkor is ez a minimálisan fizetendő 8.000 Ft-os díj.

A díjak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.