Csocsó asztal bérlés

csocso-berles-sp-event

Csocsó asztal bérleti díja
1 napra: 45.000.- Ft

 2 napra: 60.000.- Ft
3 napra: 70.000.- Ft
3-nál több napos bérlés esetén kérjen egyedi árat oldalunkon

Legolcsóbb csocsó asztal bérlése Budapesten, ha talál ennél kedvezőbb ajánlatot, jelezze nekünk!

4 személyes csocsó bérlés céges rendezvényekre, csapatépítő rendezvényre és természetesen családi összejövetelek is bérelhető!
Szállításra, építésre és bontásra kérjen egyedi árat oldalunkon, illetve írjon, vagy hívjon minket, vegye fel velünk a kapcsolatot, természetesen van lehetőség a az asztalok személyes átvételére is!
Szállítási mérete: 153x130x46 cm (leszerelt lábakkal), súlya: 100 kg, 7 személyes egyterű autóba sem fér be, minimum furgon vagy teherautó szükséges az elszállításához.
Csocsó asztal bérlése esetén profi Garlando Olympic típusú versenyasztalokat adunk, természetesen érme nélkül működik, „végtelen labdával” adjuk bérbe.
A képen látható asztal nem csak illusztráció, pontosan ilyen asztalokat adunk bérbe, csocsó asztal bérlés esetén.

Kaució: min. 20.000 .- Ft / csocsó

csocsó asztal bérlés

Csocsó asztalok bérlése Budapesten és országosan szállítással együtt!
Csocsó bérlés esetén nem javasoljuk az asztalok egyéni szállítását, elsődleges ok, hogy 100 kg egy asztal. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy ezeknek a szállítása még esetleg nem is okoz bonyodalmat, viszont bejutni vele az épületbe, elforgatni az asztalt, hogy az sérülés nélkül eljusson a helyére, már nem egy könnyű feladat. Profi csapatunk anélkül a helyére tudja vinni az asztalt, hogy a falat levernénk, így kellemetlen perceket mellőzhet, ha szállítást is igényel.

Csocsó asztal bérlés Budapesten és országosan (akár szállítással) garantáltan jó döntés, ha egy mindenki által közkedvelt és ismert játékkal szeretné feldobni a rendezvényét. A játékot javasoljuk 6 éves kortól, így a legkisebbek és a legidősebbek is megtalálhatják a közös játék örömét.

Az asztali foci szabály egyszerű, az ellenfél kapujába kell lőni a labdát. A fém rudakhoz erősített bábukkal piros és kék színben lehet célba venni az ellenfél kapuját, a labda senkit nem fog „bántani” erről az üveglap fog gondoskodni.
A csoscsó asztalaink hagyományos 4 személyes méretben vannak, melyeket rendszeresen karbantartunk gondoskodva a minőségi élményről.

A csocsó asztalok arra várnak, hogy feldobják a rendezvényét! Asztal kölcsönzés esetén a játék nem csak pár percig tart, mint ahogy azt már megszokhatták, a bérlés egy jó döntés, ami által hosszabb ideig élvezhetjük ezt a szórakozási lehetőséget.

Rövidtávú bérléstől a hosszútávú bérlésig mindenre van lehetőség.

Nézze meg csocsó bérlés mellett sátor bérlésbútor bérlés, asztal kölcsönzés és egyéb eszköz bérlés kínálatunkat is!

 

A csocsó bérlés díjai az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

 

 

Budapesten és országosan szükséges cookie kat adatkezelési tájékoztató tartalmazza, darts gép bérlés, biliárd asztal, rex asztal, xxl csocsó xxl csocsó, ping pong asztal bérlés, black jack, rulett asztal, amerikai kocka, tacco kids és más casino játékok bérlése és gép kölcsönzés, gép bérlés nem lehetőség