Pár szóban rólunk

Hasznos információk

Bérlés menete

1. lépés: Nézze végig kínálatunkat a >szolgáltatások< menü alatt, így ötleteket kaphat, hogy milyen eszközöket bérelhet tőlünk. Ha segítségre vagy tanácsra van szüksége, hogy az adott létszámhoz mennyi eszközre van szüksége, akkor készséggel állunk rendelkezésre e-mailben: info@sorpad.hu vagy telefonon (H-P, 9-16 óra között): +36 20 368 33 32

2. lépés: Kérjen tőlünk ajánlatot >>>ide kattintva<<< vagy e-mailben (info@sorpad.hu). Szívesen adunk tájékoztatást az árakról telefonon is, de VÉGLEGES AJÁNLATOT MINDIG ÍRÁSBAN ADUNK, ÍRÁSOS MEGKERESÉRE VÁLASZOLVA. Esetleges telefonos megkeresését követően írásos irányába fogjuk terelni a további kommunikációt.

3. lépés: Most, hogy már kért tőlünk ajánlatot ÍRÁSBAN, válaszlevélben küldünk egy hivatalos árajánlatot és küldünk mellé egy online megrendelőlapot. Még mielőtt megijedne a folyamattól, az írásos megrendelést minden komolyabb cégnél végig kell járnia.
Minden ajánlatkérésre / levélre / megrendelésre általában 1-2 órán belül válaszolunk, de még aznap biztosan választ fog kapni tőlünk.

 4. lépés: Találkozik a csapatunkkal a raktárunkban vagy a rendezvényhelyszínén (megrendeléstől függően) 🙂


Fizetési módok:

– kiszállításkor / raktárban átvételkor egy összegben, készpénzben,
– előre utalással díjbekérő ellenében a szolgáltatás díját és a kauciót is,
– a szolgáltatás díját előre utalással, a kauciós összeget pedig készpénzben.
– bankkártyás fizetésre nincs lehetőség
A kaucióról:
– készpénzes kaució fizetés esetén: a kaució a bérleti szerződésen kerül rögzítésre. A letét összegét azonnal visszaadjuk, amint átvettük az eszközöket ép és hiánytalan állapotban.
– előre utalással fizetett kaució esetén: a kaució a számlán is megjelenik, mely tétel 0% áfát tartalmaz. A rendezvényt követő 1 munkanapon belül kiállítunk egy „mínuszos” számlát és visszautaljuk a kauciót.

Szállítási módok:
– a raktárban Önök veszik át az eszközöket, ebben az esetben nincsen szállítási díj (sátrakat nem adunk ki a raktárból, csocsó asztalt pedig nem ajánljuk saját szállítással megoldani)
– szállítás oda-vissza, csak lerakással és felpakolással: Szállítási díjunk lerakás esetén abban az esetben érvényes, ha teherautónktól maximum 2 méterre tehetjük le az eszközeinket összecsukott állapotban, valamint ugyanígy várnak minket visszaszállításkor.
– szállítás oda-vissza, építéssel és bontással együtt, ebben az esetben értelemszerűen építjük és bontjuk is a megrendelt eszközöket.

Budapesti cég vagyunk, de igény esetén természetesen országos kiszállítást is vállalunk

Hétvégén és hétköznapon munkaidőn kívül nem tartózkodunk az irodában, így telefonon sem tudunk új rendelést felvenni, tájékoztatást adni!


RÓLUNK

Gyakorlott kivitelezőink és a háttérben dolgozó kollégáink elhivatottsággal és odafigyeléssel szolgálják a sikeres rendezvényét, ebben nem kívánunk kompromisszumot kötni.
Fiatal csapatunk több éves rutinnal oldja meg  rendezvények lebonyolítását, jól tud reagálni a váratlan helyzetekre is.

Hisszük, hogy hosszú távú sikerünkhöz elengedhetetlen a ügyfelek kiszolgálása maximális figyelem mellett, igyekszünk a megrendelő igényeihez alkalmazkodni. Tudjuk, hogy hosszú távú siker csak szép és rendszeresen karbantartott bútorokkal, sátrakkal és egyéb eszközökkel érhető el, így nem kell azon aggódnia, hogy milyen minőségű terméket fog kapni a pénzéért.

Forduljon csapatunkhoz bizalommal, mely az elmúlt 10 évben több ezer sikeres rendezvény kivitelezését végezte!

Rólunk mondták

„Kiszámítható megbízható partner, minden együttműködés gördülékenyen zajlott velük.  Proaktív, szakmailag erős csapat akikkel könnyű a projekt munka. Gyors és könnyű kommunikáció, mindig szívesen dolgozunk velük”


Nestlé Hungária Kft. – Sz. Bernadett

„Köszönjük tegnapi közreműködésüket, profi, kedves és udvarias volt a csapat. Pontosan érkeztek, gyorsan dolgoztak, a megrendelt asztalok és sátrak pedig kifogástalanok voltak.Mindenképpen ajánlani fogjuk másoknak is Önöket!
Minden jót kívánunk!”

Vera és Péter, Albertfalva

„Szeretünk az SP EVENT csapatával együtt dolgozni, mert nagyon jó minőségű eszközöket szállítanak. Látszik, hogy precízek és figyelnek a legapróbb részletekre is, tiszta és jó állapotú bútorokat szoktunk kapni.
Könnyed és gördülékeny a kommunikáció, nagyon szimpatikus csapat, nem is jut eszünkbe másokkal dolgozni.
Csak ajánlani tudom őket!”


Szabó Erika

Miért mi?

1. Minőségi, rendszeresen karbantartott/tisztított eszközökkel dolgozunk.
2. Szorgalmas csapatunk rugalmasan és figyelmesen kezeli az ügyfeleket.
3. Rendezett profi rendszerrel dolgozunk, nincsenek kiszámíthatalnak szállítások, lemaradt rendelések.
4. Nálunk hiányzó termékeket is igyekszünk beszerezni a rendezvénykre, így nem kell több helyről kérni eszközöket.
5. 24 órán belül biztosan válaszolunk megkeresésére.